Ljungberg diplomáciai az Arsenal jövőjével kapcsolatban Ancelotti beszéde ellenére

Freddie Ljungberg azt állítja, hogy az Arsenal vezetőedzőjeként jövőbeli kilátásai nem merültek fel a klub hierarchiájával folytatott beszélgetés során, annak ellenére, hogy alig van jele annak, hogy gyorsan kinevezzék az Unai Emery-t.

Az Arsenal továbbra is foltos marad arról az elképzelésről, hogy Ljungberg korlátlan ideig folytatja ideiglenes szerepét, ezt az állapotot segítette a West Ham-en elért 3-1-es győzelem a hétfő esti harmadik játékában. Tobb: BRASFUTEBOL.COM

Míg olyan nevek, mint Carlo Ancelotti – akit a munkával kapcsolatban említettek, miután kedden este elbocsátotta a Napoli – népszerűségnek örvend, a klub prioritása a megfelelő kinevezés, és megőrzik a svéd képességét abban, hogy stabilizálja a zűrzavaros szezont, miközben időt fordítanak a rövidített lista.Bár nyilvánvaló, hogy Ljungberg állandó jelleggel szeretné átvenni az ügyet, a nyilvánosság előtt kifürkészhetetlen volt, mióta felkérték, hogy lépjen be a múlt hónapban. Napoli Gennaro Gattusót nevezi ki vezetőedzőnek Carlo Ancelotti elbocsátása után. Arra a kérdésre, hogy versenyzőnek látta-e magát, megismételte, hogy csak a következő meccsre tekint, amelyre ma este kerül sor a Standard Liège ellen az Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.

“ Ez nem egy beszélgetés volt a főnökökkel – mondta. „Az a feladatom, hogy napról napra, játékról-játékra járjak, hogy megpróbáljak segíteni ennek a fantasztikus klubnak. Ezt próbálom megtenni.Mindezek a döntések a legjobb kutyákon múlnak. ”

Ljungberg hasonló diplomáciai hangot adott meg, bár némi csalódottsággal, amikor konkrétan Ancelotti elérhetőségéről és a Chelsea volt menedzserének lehetséges alkalmasságáról kérdezték. a szerepért. „Nagyon sokat tettek fel nekem ezt a kérdést, mióta átvettem az irányítást, és csak arra törekszem, hogy a munkámra koncentráljak – vagyis nyerjek futballmeccseket, és rábírjuk, hogy jobban focizzunk. Az, hogy a klub mit dönt, vagy kit választ, teljesen rajtuk múlik, de én maradok teljesen ettől. ”

Ez a győzelem a londoni stadionban, amelyet három góllal szereztek kilenc második félidő alatt, kilenc játék után győzelem nélkül jelent meg, ez volt az Arsenal legrosszabb futama 42 év alatt.Ljungberg elismerte, hogy játékosai előtte feszültnek tűntek, és régi menedzsere, Arsène Wenger szeretett mondatának adaptálásával üdvözölte merész szemléletüket a West Ham félresöpörésében. A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball e-mailt. > „Lazítanod kell, merj futballista lenni, bátor legyél – mondta. „Elengedték ezt a kéziféket, és hirtelen nagyon jó focit játszottak.”

Az alapvető kompetenciák teljesítése Belgiumban elegendő ahhoz, hogy az Európa Liga utolsó 32-be kerüljenek, tekintve, hogy az ötgólos vereséghatár veszélyeztetheti folyamatos érdeklődésüket. Emeryvel ellentétben Ljungberg úgy döntött, hogy nem szankcionálja az Arsenal csapatlistájának kiadását a játék előtt.Számos válogatási fejfájása van, és jelentős csapást kapott a nap elején, amikor a klub megerősítette, hogy a West Hamnél vállát elmozdító Kieran Tierney kihagyja a következő három hónapot. szintén kihagyja a mérkőzést a hétfői agyrázkódás után, és csak a vasárnapi Manchester City-vel folytatott bajnoki találkozó után tér vissza. Nicolas Pépé hiányzik térdproblémával, Hector Bellerín combhajlító problémája pedig a pálya szélén tartja. “Az egyik ilyen furcsa dolog” – mondta Ljungberg a sérülések listájáról. vezetői megközelítése.Értékelheti a tizenéves védőt, Zach Medley-t, aki még nem játszik ebben a szezonban, míg Reiss Nelson és Emile Smith-Rowe azok között a szélső játékosok között szerepel, akik valószínűleg hosszabb játékidőt kapnak.