1xbet cash

1xbet készpénz

A készpénz nem nagyon népszerű módja annak, hogyan pénzt befizetni a bukméker számlájára. Természetesen néhány ember szereti használni a vállalat stacionárius székhelyét, és ott pénzt befizetni, de a túlnyomó többség inkább bankszámlával, vagy más módon szeretne pénzt online átutalni otthon ülve, kávét inni és fogadni az összes érdekes mérkőzést, amely az adott napon folyik. Milyen módon lehet befizetni készpénzt ebben a fogadóirodában?

Az 1xbet készpénz négy különböző fizetési feldolgozó cég használatával biztosítja a lehetőséget pénzt befizetni. Ezek: Svyaznoy, Euroset, Telepay és Amigo. A bukméker stacionárius munkahelyein is pénzt lehet befizetni. Milyen előnyei és hátrányai vannak az ilyen megoldásnak? Nem mindenkinek van bankszámlája, és nem mindenki kíván létrehozni bankszámlát. A készpénzbefizetéseknek köszönhetően ez nem kötelező (sajnos szükségünk van egy számlára, hogy pénzt lehessen visszafizetni, de erről később), mert a pénzt a pénztárosnak fizethetjük ki, aki a nevünkben a bukméker számlájára fizeti be. Sajnos ez a lehetőség területi szempontból nagyon korlátozott. A készpénzfizetés csak az Oroszországban tartózkodó felhasználók számára lehetséges, mert ebből az országból származik a bukméker. Miért? Mert csak ezeknél a cégeknél a bukméker szerződött, és a pontok csak ebben a nagy országban találhatók. Ez néhány felhasználó számára kellemetlen lehet, ezért sokkal jobb ötlet lesz, ha számlához vagy online pénztárcához jut, mivel szükségünk lesz rájuk, hogy pénzt lehessen ezekre kifizetni. A minimális befizetési összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. Az általunk letétbe helyezett pénzt azonnal átutalásra kerül a számlánkra, és a tranzakcióról további díjat nem számítunk fel.

Sajnos nem fizetünk készpénzt az 1xbet-ben. Minden tranzakció átutalással történik, és ha meg akarjuk szerezni a nyert pénzünket, bankszámlára vagy internetes pénztárcába kell ezeket kifizettetni, és csak ezután a segítségükkel készpénzre átutalni.