1xbet mobile 2

1xbet mobil transzfer

Nézzük meg közelebbről a következő betétrendszert, amelyet az 1xbet mobil átutalás kínál. Nem mondható el, hogy ez egy nagyon népszerű módszer, főként annak köszönhető, hogy a szolgáltatók nagyon gyakran további jutalékokat könyvelenk, még abban az esetben is, ha a bukméker sem könyvel további díjat, a pénz nagy részét a mobil transzfer-üzemeltető veszi el. Az ilyen típusú transzfer azonban jó megoldást jelenthet azok számára, akik nem sokat beszélnek a telefonon, és csak a számla aktív megtartására szolgálnak ezek a pénzeszközök.

Ami az 1xbet mobil átutalásokat illeti, egy tucat különböző lehetőség közül választhatunk. Pénzt világhírű cégek által fizethetünk be, mint Beeline, MTS, Tele2, Megafon és Airtel. Ezenkívül a bukméker ajánlata számos kisebb ilyen típusú vállalatot tartalmaz, amelyek egyes országokban a helyi piacokon működnek. Az 1xbet mobil átutalás minimális befizetése 1 USD, 1 euró vagy azzal egyenértékű helyi pénznemben történik, és a tranzakció azonnal megtörténik. Az 1xbet nem számít fel díjat a befizetésért, de ha úgy dönt, hogy ilyen típusú fizetést hajt végre, kérjük, vegye figyelembe a fizetési szolgáltató által felszámított összegeket.

Az 1xbet mobil átutalás lehetővé teszi számunkra a kivételt ugyanolyan módon és ugyanazokat a mobil fizetési szolgáltatókat kihasználni. A kifizetett pénz a kifizetési értesítés időpontjától számítva 15 percen belül eljut a számlánnkra, és az egész tranzakció teljesen ingyenes, így nem kell további jutalékokat fizetni az ilyen módon történő visszavonásért. Néhány ember számára nagyon jó lehetőség a mobil átutalása révén történő összegek kifizetése. A minimális visszavonási összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű helyi pénznem.

A pénzátutalások mobil átutalások által előnyökkel és hátrányokkal jár. Bizonyára vannak ilyen megoldásoknak rajongói, de a legtöbb ember ezt a lehetőséget érdekességnek fogja tartani, nem pedig valódi módjának arra, hogy pénzt utaljon át a bukméker számlájára és onnan.