1xbet evouchers

Az 1xbet e-kuponok

A voucher egy utalványt vagy kupont jelent. Az 1xbet e-voucher szolgáltatás esetében olyan rendszerrel foglalkozunk, amely hasonló a korábban leírt előfizetett kártyákhoz. Egyszerűen ez egy olyan kártya, amelyen pénzeszközök állnak rendelkezésre, és amelyeket a bukméker számla feltöltésére lehet cserélni. Az előre fizetett kártyákhoz hasonlóan az e-voucher használatához nincs szükségunk bankszámlára vagy személyes számlára. Ezek a kuponok megvásárolhatók azoknak a vállalatoknak a weboldalain, amelyekkel az 1xbet együttműködik, és az utalványért fizetendő pénz jóváírásra kerül a megvásárolt kártyára, és ezt az összeget bárhol igénybe vehetjük.

Ha az 1xbet e-voucher szolgáltatást szeretnénk használni, akkor érdeklődni kell a PS Voucher, a Perfect e-voucher, a SydCoin voucher, a Flexepin, az 1x Vouche i Cash on delivery kínálatairól, mert éppen ezek kötöttek szerződést az 1xbet-tel. Az e-voucher megvásárlásához el kell mennünk az adott cég webhelyére, és meg kell találnunk a tranzakciós panelt, amelyben e-vouchert vásárolhatunk. A befizetés után hozzáférést kapunk az utalványunkhoz, amely adatait meg kell adnunk, amikor megpróbáljuk feltölteni az 1xbet számlánkat. Ha mindent szabályos módon megteszünk, a pénz néhány percen belül a bukméker számlánkra kerül. A minimális befizetés összege standard pénznemre 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. A teljes átutalt összeg a bukméker számlánkra kerül, mert az 1xbet nem számít fel további jutalékot az ügyletért.

Természetesen semmi nem akadályozza meg, hogy a kuponját az 1xbet e- utalvánnyal töltse fel. Ez két társaság esetében lehetséges: PS Voucher és Perfect Money e-voucher. A standard pénznemre átváltott minimális kifizetési összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. A pénz legfeljebb 15 perc múlva kerül a számlánkra.

Az e-kuponok egyre jobban népszerűbbek, mivel ez egy nagyszerű ajándékötlet. Nem kell elgondolkodnia arról, hogy egy bizonyos dolog valakinek tetszik-e, csak adjon valakinek egy utalványt, amelyet bármely szolgáltatáshoz használhat.