Solskjær, a Manchester United menedzsere Duncan Fergusontól várja a hatását

Ha Duncan Ferguson Frank Lampardot és Freddie Ljungberget követi, vagy átmenetileg, vagy állandóan irányítja az általa legjobban ismert klubot, még az is lehetséges, hogy a United úttörő példát mutatott, amikor alig egy évvel ezelőtt Solskjærhez fordult. Mason Greenwood kettős vezet A Manchester United az AZ Alkmaar mellett tovább

“Nem tudom, kiváltottam-e valamit vagy sem, de azt tudom, hogy a United, a Chelsea, az Arsenal és az Everton mind nagy hagyományokkal rendelkező nagy klub” – mondta Solskjær. . „Könnyű hibázni, így gyakran lehet értelme annak, aki a klubot kívülről ismeri.Nem tudom megmondani, hogy mi történik a többi klubnál, de itt nagyon fontos ragaszkodni hagyományainkhoz és értékeinkhez. ”

Solskjær figyelte, hogy Ferguson Evertonja legyőzte a Chelsea-t az elmúlt hétvégén, és a United menedzsere lenyűgözött. “Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan hittel fognak idejönni, és megpróbálják megnehezíteni számunkra” – mondta. „A múlt héten nagy volt a felfordulás az új menedzserükkel. Duncan Ferguson 100% -ban cselekvés és szenvedély volt játékosként, és nem vagyok kétséges, hogy ugyanolyan lesz, mint egy menedzser, de ki fogunk állni önmagunkért. Szükségünk van a három pontra, mert jelenleg túlságosan lemaradunk.Folyamatosan kell tartanunk a lendületünket. ”

A United nem tudott határozottan kiállni magukért, amikor legutóbb az Evertont játszották, amikor különösebb tét nélkül 4–0-ra verték őket a Goodison Parkban a múlt szezon vége. Úgy tűnt, hogy a United túl korán adta fel a játékot, és ez egy olyan teljesítmény, amely továbbra is kísért Solskjært.

“Az előző szezonban elég egyértelműen veszítettünk” – ismerte el. „Elég sokat beszéltünk arról, hogy mi történt aznap, és hogyan néztünk ki csapatként. Többé-kevésbé csalás volt, de már nem vagyunk az a csoport. Most más mentalitás van, ez egy olyan csoport, amely készen áll a harcra.Most jó irányba haladunk, és akkor nem játszik itt, ha nem szeretne csatlakozni. ”Premier League: 10 dolog, amire érdemes figyelni a hétvégén. További információ: Sportingbet

Ha az Everton a Unitednek a múlt héten a Chelsea ellen kellett volna készen állnia a harcra, de Fergusonnak is tudatában kell lennie annak, hogy olyan oldal előtt áll, amely éppen José Mourinho Tottenhamét és Pep Guardiola Manchester City-t számlázta. Solskjær, és megkérdezte, van-e tanácsa a Premier League legújabb gondnokmenedzseréhez, viccelődött: „Igen, hozd el második csapatodat az Old Traffordra.Játsszon tartalékaival! ” mielőtt elismerte, hogy Fergusonnak csak folytatnia kell azt, amit már csinál.

“Csak önmaga kell, hogy legyen – ha megpróbál valaki más lenni, akkor a végén meg fognak találni” – tette hozzá Solskjær . “Mindig megpróbáltam önmagam lenni, és biztos vagyok benne, hogy a Big Dunc ugyanaz.”