1xbet cryptocurrency

Az 1xbet kriptovaluták

A kriptovaluták az elmúlt évek egyik találmánya. Ezek a virtuális pénzeszközök gyorsan elnyerték sok ember szívét a megszerzése egyszerűsége miatt, használatának és az anonimitás garantálása miatt. A kriptovaluták virtuális pénzzel való elnevezése az alulbecslés a teljes értékükért, mert a kifejezés elsősorban az áttörő internetes technológiát határozza meg, és a fizetési eszközként történő használat csak a jéghegy csúcsa, ami az alkalmazását illeti. Röviden, a kriptovaluták egy peer-to-peer hálózaton alapuló rendszer, ami azt jelenti, hogy teljesen szét van szórva, nincs központi egysége és szervezete, amely azt irányítaná. Minden kriptovaluta felhasználó az egyik olyan hálózati csomópont, ahol a tranzakciók cseréje történik, engedélyezik és rendezik. A kriptovaluták az első olyan pénzügyi intézkedés, amely felügyelet nélkül, vagy akár a pénzintézetekkel való együttműködés nélkül keletkezett.

Az 1xbet kriptovalutákat illetően 21 különböző pozíció áll rendelkezésre, amellyel a bukméker számlánkat feltölthetjük. Itt található a népszerű Bitcoin, Ethereum és Litecoin, valamint számos más kriptovalutát, mint például: Dogecoin, Dash, Monero, ZCash, GameCredits, NEM, Bytecoin, Sibcoin, DigiByte, Bitcoin gold, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Verge, QTUM, STRATIS, Ripple, TRON és BitShares. A kriptovalutákkal való fizetés előtt azonban ezkkel rendelkeznünk kell, és egy internetes pénztárcában tartani. Ezek azonban teljesen ingyenesek, és bárki nyithat magának egyet, így nincsenek ezzel komoly problémák. A minimális 1xbet befizetés ( hasonló a Bet365 ) összege standard pénznemre 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. Az 1xbet nem számol fel semmilyen jutalékot a kriptovalutákban való betétekért.

Az 1xbet kriptovaluták lehetővé teszik számunkra, hogy az összes fent említett kriptovalutában pénzt vehetünk ki. A fizetéshez szükségünk van egy internetes pénztárcára, amelyben tárolhatjuk a pénzeszközöket. A standard pénznemre átváltott minimális kifizetési összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. A pénz legfeljebb 15 perc múlva kerül a számlánkra.