1xbet prepaidcards

Az 1xbet előre fizetett kártya

Nézzünk most közelebbről az ajánlatot az 1xbet előre fizetett kártyákra. Az előre fizetett kártyák egyike azoknak a pénzügyi termékeknek, amelyek sokkal könnyebbé teszik a biztonságos fizetések online lebonyolítását. Segítségükkel tranzakciókat végezhet anélkül, hogy személyes számlával és bankszámlával kellene rendelkeznie. A kártyáktól eltérően az előre fizetett kártyák nem személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy teljesen anonim módon használjuk őket. A kártyán lévő források összege attól függ, hogy a kártya milyen összegre lesz feltöltve. A kártya készpénz befizetéssel van feltöltve a kártya műszaki számláján, vagy átutalásokkal. A legegyszerűbb módja azonban egy előre fizetett kártya vásárlása egy szupermarketben vagy kioszkban. Az előre fizetett kártyákat nagyon hasonló módon használják, mint a fizetési kártyákat. Minden kártya saját PIN-kóddal rendelkezik, amelyet a tranzakció végrehajtásakor kell megadni. Az előre fizetett kártyáknak számos előnye van, de hátrányuk is van. Ha pénzt akarunk kivonni a bankjegy-automatáből, figyelembe kell vennünk a nagy kiegészítő költségeket. Ezen túlmenően a kártyán lévő pénzeszközöknek gyakran lejárati dátuma van, miután elvesztjük a hozzájuk tartozó pénzhez való hozzáférést. Az előre fizetett kártyákkal történő befizetéseket és kifizetéseket elsősorban azok a személyek fogják értékelni, akik nem rendelkeznek bankszámlával.

Az 1xbet-en négyféle előre fizetett kártyát van lehetőségünk használni: AstroPay, Paykasa Voucher, MoneySafe, Neosurf. A minimális befizetési összeg 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. A tranzakcióra semmilyen további díj nem vonatkozik.

Másrészt a 1xbet kifizetéseket végbe lehet vinni a fent említett AstroPay, Paykasa voucher, MoneySafe, valamint a jól ismert és világszerte elismert PaySafeCard által. Ez az utolsó kártya a földön szinte minden helyen engedélyezett, és a szokásos üzletekben és az interneten keresztül is könnyen megvásárolható. A minimális kifizetési összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű összeg a helyi pénznemben, és a pénz akár 15 perc múlva a kifizetési szándékról való értesítéstől kerül a kezünkbe. Az előre fizetett kártyás szolgáltatók nem számítanak fel további díjat az ügylet végrehajtásáért.