1xbet cards

Az 1xbet bankkártyák

A banki, hitel- és betéti kártyák nagyszerű módja annak, hogy a bukmékereknek befizessenek és pénzt vegyenek ki tőlük. A betéti és hitelkártyák általában az ügyfél bankszámlájához vannak rendelve, és annak érdekében, hogy befizetni tudjon, a megfelelő összegű pénzösszeggel kell rendelkeznie a számláján. A tranzakció időpontjában egy blokk jön létre a számlán, amelyet általában 2-3 munkanapon belül rendeznek. Jelenleg a legtöbb betéti kártya lehetővé teszi az 1xbet interneten történő fizetést. A hitelkártyák esetén ezek olyan különleges kártyák, amelyekkel olyan eszközökkel fizethetünk, amelyekkel nem igazán rendelkezünk. Minden hitelkártyával rendelkező személynek a bank által meghatározott határértéke van, és a hitelkártyával végzett összes kifizetés csökkenti a kártyán rendelkezésre álló limitet.

Az 1xBet bankkártyákban megtalálhatóak a “Mir” kártyák, a népszerű Visa és Mastercard kártyák, Maestro,China UnionPay, Visa by Purple Pay és az American Express kártyák. A minimális befizetés mindegyik kártyára 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű helyi pénznemben történik, és az átutalások azonnal végrehajtásra kerülnek, és nem számítanak fel jutalékot. A maximális betétösszegre nincs korlátozás, kivéve a China UnionPay kártyát, amely bizonyos korlátokkal rendelkezik a kártyán lévő betétek és forgalmak összegére vonatkozóan.

Az kifizetés esetén az 1xbet bankkártya a „Mir”, a Visa és a MasterCard, a Maestro és a China Union Pay kártyákra teszi lehetővé a pénzeszközök kifizetését. A “mir” és a China UnionPay kártyák lehetővé teszik, hogy 15 percen belül jutalék nélkül vegye fel a pénzt, és a Maestro, a Visa és a Mastercard esetében a pénzeszközök kifizetési ideje egy perctől hét napig terjed. Természetesen a felhasználók nem fizetnek további költségeket. A minimális visszavonási összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben.

Elmondható, hogy a bankkártyák esetében az 1xbet teljesítette a feladatát, és igazán széles és vonzó ajánlatot kínált az ügyfeleinek. Egy hatalmas pluszt érdemel meg többek között az a tény, hogy a kártyáival szinte azonnal befizethet és pénzt vehet ki, és emellett nem erednek további költségek az ilyen típusú tranzakciókkal. Tehát nagyon javasoljuk az 1xBet bankkártyák használatát.