Joe Root az angliai teszt vereségét a lassú rajt és az új labdás rosszullét okolja

Joe Root néhány fontkal vékonyabbnak tűnt, mint amikor legutóbb a sajtóhoz fordult, és kissé kevésbé vidám. Télen három teszten másodszor szembesült a nemkívánatos, mégis igazolható kérdéssel: hol romlott el az egész?

„Az első játékrész ütővel és labdával” volt a válasza. “Jó állapotban 111-re értük őket ötért, hogy megtekesszenek, és Ön 180-200-ig akarja őket tálalni. Úgy érzem, a kelleténél jobban eltávolodtak tőlünk. Túl sok határlabdát adtunk olyan személynek, mint Quinton de Kock, aki szeret gyorsan gólt lőni, és megengedtük neki, hogy úgy játsszon, ahogy neki tetszik.Aztán ütővel az öt kapu nagyon olcsó elvesztése nagyon kiábrándító volt. Dél-Afrika nyerte az első tesztet 107 futással, miután az új labda Anglia összeomlásához vezet. További információ

„Innentől kezdve nagyon keményen küzdöttünk a visszatérésért a játékban. Ma valódi hittel fordultunk meg, hogy megnyerhetjük a tesztet. Ebéd közben én és Ben Stokes néztük a forgatókönyvet, és ugyanaz volt az egyenlet, mint Leedsnél nem is olyan régen. Tehát tudtuk, hogy szükségünk lesz pár igazán jó partnerségre, majd amikor eljön az új bál, akkor ezt jól kell tárgyalnunk, és erre nem voltunk képesek.Köszönet illeti Dél-Afrikát, aki jól kiaknázta a körülményeket. ”

Mennyire volt hatással a túrabulin átfutó betegség? „Nem fogunk mentségként elrejtőzni e mögött, de az elmúlt másfél hétben 14 csapatunk beteg volt [ide tartozik a kisegítő személyzet négy tagja]. Bennek különösen az a szörnyűséggel kellett megküzdenie az apjával és a betegségével. Tehát sokat dobtak ránk. Mindenki a lehető legjobban foglalkozott vele.

„Szerintem az a frusztráló, hogy amikor mögöttünk találjuk magunkat, sok karaktert mutatunk be, küzdelmet és elszántságot mutatunk, és megtaláljuk a visszatérés módjait. bele. Ezt meg kell tennünk az elején, megelőznünk a játékot, és amikor lehetőség nyílik a csavar elfordítására; nagyon meg kell vennünk ütővel és labdával egyaránt.Ezúttal nyerték és vesztették el a játékot. Nagyon gyorsan meg kell tanulnunk ezt a leckét. ”

Sok kihívás vár Rootra Fokvárosban; kétségbeesetten áll egy alkalmas csapatért, ebben az esetben nagyon adóztató döntéseket kell hozni a következő tesztcsapat kiválasztásakor. Például a Centurion 11-esének zavaróan hosszú farka volt, és nem forgott. Ha Root meg akarja változtatni, hogy a figyelem középpontjában az idősebb tempós dobók, Jimmy Anderson és Stuart Broad szerepelnek.

“Fantasztikus lemezeket állítottak mögöttük” – mondta Root. „Nem akarod elkívánni azokat a srácokat, vagy visszanézni, és arra gondolni:„ Kényszerítettük Jimmy Andersont. ”Fizikailag nézel rá, és fantasztikusan nyugtalan. Stuarthoz hasonló.Meg kell néznie a felszínt, és ki kell választania, hogy mit érez a legjobb támadásnak, de ha nehéz döntéseket kell meghozni a sorban, akkor azok lesznek. ”