1xbet paymentsystems

E-pénznemek 1xbet

Egy másik fizetési lehetőség az e-valuták 1xbet átváltása. El kell ismernem, hogy maga a név is nagyon félrevezető lehet, mert elsősorban a kryptovalutával és az őket használó fizetésekkel kapcsolódik össze. Kiderül azonban, hogy ebben az esetben nem a kriptovalutáról beszélünk, hanem egy egyszerű online pénzátutalásról. Pontosan arról szól, hogy egy pénznemben átutalt pénzeszközöket áthelyezzük egy társaságba, amely a valutaátváltásával foglalkozik, míg a bukméker számlánkon másképpen látjuk őket. Ez egy módja annak, hogy átváltjuk például az eurót rubelre, amellyel az 1xbet-en tippelhetünk.

Az e-valuták 1xbet átváltása lehetőséget nyújt számunkra, hogy kihasználhassuk az öt különböző pénznemváltási módszert. Az 1xMoney, a Webmoney-Qiwi UZ, a WebObmen UZ [bot] és az iKassaBot –ról beszélünk, valamint az állami orosz pósta által is. Az első négy szolgáltatás használata ingyenes, és az összeg azonnal jóváírásra kerül a számlára, és az orosz postai úton történő fizetés a teljes tranzakció 2% – os díjjal jár (legalább 40 rubel). Különös figyelmet kell fordítani a WebObmen UZ [bot] és az iKassaBot –ra. A két vállalat használata egyszerűen egy beszélgetés a bottal (számítógépes kifejezés a robot szó-tól), amely automatikusan átutalja a pénzünket. Ez egy nagyon gyors és problémamentes mód, és ezen kívül egy nagyon érdekes funkció, amely megmutatja, hogyan fejlődtek a technológiák a korunkban. A minimális befizetési összeg 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű összeg helyi pénznemben. Érdemes megjegyezni, hogy ha az orosz postát akarjuk használni, a minimális befizetési összeg 50 rubel, a jutalék 40 rubel, ami nem túl nyereséges. Úgy kellene döntenünk, hogy a postai szolgáltatásokat csak akkor kell használni, ha igazán sokat kell fizetnünk. Másrészt, jobb, ha kihasználjuk az ingyenes betéti lehetőségeket, mert bár a tranzakciós érték 2% -a nem sok, de lehet külömbség.

Ha ilyen módon szeretnénk pénzt kifizetni, akkor csak egy lehetőségünk van. Ez az 1xMoney. A kifizetés nem számít fel további jutalékot, és a pénzre várakozási idő maximum 15 perc.