1xbet ewallets

Az 1xbet e-pénztárca

Nézzük meg most az 1xbet e-pénztárcák opcióját. Érdemes megtudni, hogy mik valójában ezek a híres e-pénztárcák, amelyek elfoglalták a fogadóirodák játékosainak a szívét világszerte. Sok ember úgy gondolja, hogy az online pénztárcák sokkal jobb választás a fogadóirodák játékosai számára, mint a hagyományos bankszámlák használata. Lehetővé teszik az azonnali pénzátutalást a weboldali számlára, valamint az azonnali visszafizetést is. Pénzt az internetes pénztárcákból könnyen ki lehet fizetni, pl. a bankjegy-automatákból (ez a szolgáltatás további díjköteles lehet, így az internetes pénztárca pénzének kifizetését megelőzően érdemes előre tudni, hogy lehet-e a területünkön lévő bankjegy-automatákból pénzt kifizettetni, és hogy milyen a fizetési díj a bankjegy-automata kezelői számára).

Az 1xbet internetes pénztárcák egyszerűen egy fizetési rendszer, amelyet elektronikus pénzátutalásra használnak. A pénztárcák a közönséges bankok hasonlóságában működnek, azzal a különbséggel, hogy nem tartoznak a banki alapok garanciái alá, és a vállalat csődje esetén nem látjuk többet a pénzünket. Másrészt a pénztárcáknak számos előnye van, mint például azonnali és olcsó külföldi átutalások, valamint az anonimitás garantálása.

Az 1xbet e-pénztárcák között megtalálható többek között a világhírű Qiwi, a WebMoney, a Yandex.Money, a Skrill és a Neteller. Emellett kisebb cégeknél is letétbe helyezhetünk pénzt, amelyekből összességében több mint 40 van, és nincs értelme felsorolni őket. A minimális befizetési összeg 1 USD, 1 EUR vagy azzal egyenértékű helyi pénznemben, és a pénz azonnal jóváírásra kerül a számlájára.

A visszavonás esetén több mint 20 weboldalt használhatunk, beleértve a korábban említett Qiwi-t, a WebMoney-t, a Yandex.Money-t, a Skrill-et és a Neteller-et, valamint a Perfect Money-t. A minimális visszavonási összeg 1,5 USD, 1,5 EUR vagy azzal egyenértékű helyi pénznemben, és a pénz azonnal a felhasználó pénztárcájába kerül.

Az internetes pénztárcák használata gyors, hatékony és biztonságos. Ha komolyan szeretnénk fogadni, érdemes elgondolkodni azon, hogy egy számlát hozzunk létre magunknak.